Veelgestelde vragen

Vraag: Waarom lijkt de prijs van een AV Stumpfl projectiescherm hoger dan een scherm van een ander merk?
Antwoord: Kwaliteit en levensduur zijn voor AV Stumpfl zeer belangrijk. Als een scherm er veel mooier uitziet, ook na jarenlang intensief gebruik, en het percentage van de veel langere levensduur het percentage van het prijsverschil ruimschoots overstijgt, blijkt die hogere prijs op de langere termijn een lagere prijs te zijn.

Vraag: Waarom worden er apart verzendkosten in rekening gebracht?
Antwoord: Omdat AV Stumpfl Nederland veel schermen in verschillende formaten op voorraad heeft en veel klanten op korte termijn over een scherm willen beschikken is zelf afhalen bij het magazijn in Houten mogelijk.
De prijzen van de schermen zijn daarom exclusief verzendkosten gecalculeerd. Afhalen loont, want voor het transport per bodedienst moet worden betaald.

Vraag: Verhuurt AV Stumpfl Nederland ook projectieschermen?
Antwoord: Nee, bij AV Stumpfl Nederland zijn geen projectieschermen te huur. Als leverancier van gerenommeerde AV-verhuurbedrijven kunnen en willen wij geen concurrent zijn van deze bedrijven. Uiteraard kunnen wij geïnteresseerde huurders wel doorgeven welke AV-verhuurbedrijven in de nabije omgeving  AV Stumpfl schermen verhuren.

Staat uw vraag er niet bij? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.