Projectiedoeken

Geschikt voor diverse toepassingen
Speciaal ontwikkeld
Hoogstaande kwaliteit
Geproduceerd met zorg

AV Stumpfl projectiedoeken voldoen aan strenge kwaliteitseisen die gebaseerd zijn op meer dan 40 jaar intensieve ervaring.
Naast de speciale grondstoffen heeft AV Stumpfl  eigen hoogwaardige precisiemachines ontwikkeld voor het lassen van PVC.

Ooit een projectiedoek gezien zonder zichtbare drukknopen in de rand? AV Stumpfl Nederland kan die leveren!
Onze PVC projectiedoeken laten zich makkelijk op het frame bevestigen. Het doekoppervlak is strak, heeft onzichtbare naden en het geprojecteerde beeld past exact in het kader. Stumpfl projectiedoeken worden standaard met een 10 cm zwart kader geleverd. Deze kan eventueel op bestelling ook in wit geleverd worden.

 

Verschil tussen standaard drukknoop (Black Caps) en InviSnap

De AV Stumpfl spanschermen worden standaard geleverd met ‘Black Caps’ drukknopen die zijn voorzien van een speciale coating ter voorkoming van afleidende reflecties
Om het design nog verder te verbeteren heeft AV Stumpfl een speciale drukknoop ontwikkeld die in de kaderrand van het projectiedoek wordt gelast. Deze technologie biedt als voordeel dat de drukknoop vrijwel onzichtbaar is aan de voorzijde. InviSnaps drukknopen zijn minder goed bestand tegen ondeskundig en ruw gebruik. Deze randversterking, die niet leverbaar is voor de ‘Clip’ schermen, wordt op verzoek tegen meerprijs geleverd.

 

Seamless Optic

Speciaal voor doorzicht projectiedoek is Seamless Optic ontwikkeld.
Bij grote projectieschermen is er een horizontale lasnaad zichtbaar, die bij doorzichtprojectie resulteert in een horizontale donkere streep. Middels een speciale lastechniek, Seamless Optic, is deze lasnaad nagenoeg onzichtbaar bij projectie. Standaard worden de doorzichtdoeken voorzien van deze speciale Seamless Optic lasnaad.

 

Meest voorkomende projectiedoeken

  • Flex white (opzicht)
    Bij opzichtprojectie wordt de projector voor het projectiescherm geplaatst. Het projectiedoek moet perfect vlak zijn om een homogeen beeld te bewerkstelligen. 100% lichtdicht ter voorkoming van storende bij-effecten en maximale lichtreflectie van het geprojecteerde beeld. Zie de projectiedoek datasheet voor meer gedetailleerde technische informatie. Download datasheet projectiedoeken.
  • Flex rear (doorzicht)
    Als er geen ruimte in de zaal is voor de projector, kan een doorzichtdoek worden toegepast zodat de projector achter het projectiescherm kan worden geplaatst. Er worden speciale eisen gesteld aan het projectiedoek, om te voorkomen dat de lichtbundel van de projector niet zichtbaar is (Hotspot) en er een homogeen beeld ontstaat. Raadplaag onze datasheets voor technische specificaties. Download datasheet projectiedoeken.