Voor speciale toepassingen, zoals bijvoorbeeld voor simulators in de lucht en scheepvaart heeft Stumpfl de Curve screen ontwikkeld. Tevens wordt  de Curve screen ook ingezet voor panoramische projecties en is deze populair bij spel game ontwikkelaars. De Curve screen geeft een extra dimensie en is geschikt voor vele andere toepassingen.

 

 

 

Het Curve projectiescherm bestaat 64x32mm aluminium plug-in framedelen. Deze framedelen steek je in elkaar volgens de nummering. Met een bijgeleverde torx schroevendraaier draai je de framedelen aan elkaar vast.

 

 

Verticale framedelen zorgen voor de maximale stabiliteit, zodat de horizontale framedelen niet kunnen gaan doorhangen.  Het Curve projectiescherm is, afhankelijk van de radius, stand-alone. Maar kan eventueel op poten gezet worden of worden opgehangen.

 

 

 

Het projectiedoek wordt geleverd met speciaal ontwikkelde haakjes voorde horizontale framedelen. De bevestiging op de verticale framedelen wordt gedaan middels drukknopen. Dit vereenvoudigd de montage en garandeert een mooi strak gespannen Curve projectiescherm.

 

 

BuitenmaatZichtmaatRadiusPoten
1100 x 2601080 x 240420 cm4 Stuks
600 x 180580 x 160680 cmzonder poten
820 x 270800 x 270300 cmzonder poten
Custom madebreedte + hoogteRadiusOfferte aanvragen

Vermeldt bij het aanvragen van een offerte de volgende afmetingen.

s – De breedte van het scherm

a – De diepte

De hoogte van het projectiescherm en de gewenste projectiehoogte. Afstand tussen de vloer en onderkant projectiescherm.

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com