De AT64-Shift is compatibel met alle bestaande AV Stumpfl projectieschermen. Om de gewenste hoogte in te stellen, begin je op het laagste punt, en schuif je het frame omhoog tot de gewenste hoogte is bereikt.  De AT64-Shift klikt zichzelf automatisch vast. Om het frame te laten zakken gebruik je het unlocking systeem om het frame weer te ontgrendelen.

 Afhankelijk van de hoogte van het projectiescherm, kan de AT64-Shift Leg in 8 verschillende lengtes worden samengesteld. (550cm, 500cm, 444cm, 390cm, 338cm, 284cm, 230cm en 180cm)

informatie AT64-Shift legs 

Manual AT64 legs

 

 

 

 

 

 

 

Om de AT64 Shift Leg goed te gebruiken, wordt het frame al liggend op grond in elkaar gezet. Met behulp van de Set-up support* kunnen de AT64 shift poten eenvoudig aan het frame geschroefd worden. Vervolgens kan het frame met twee personen verticaal worden gezet. Na het vast schroeven van de diagonaalverbinding kan het frame op de gewenst hoogte worden geschoven.

 

Video

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com