Opbouw Monoblox mobiel spanscherm

Het opbouwen van een Monoblox® projectiescherm is even simpel als het klinkt, zelfs als u dat niet dagelijks doet.

Opbouw Monoblox 32

1-7 Vouw het opgevouwen frame horizontaal open, de scharnieren vergrendelen het frame automatisch. Trek het frame uit elkaar en de verticale framedelen vallen op hun plaats.

Opbouw Monoblox 64

1-7 Vouw het opgevouwen frame horizontaal open, de scharnieren vergrendelen het frame automatisch. Trek het frame uit elkaar en de verticale framedelen vallen op hun plaats. Het basis frame in systeem Monoblox 64 bestaat uit 2 horizontale en 2 verticale frame elementen, deze moeten in elkaar worden geschoven en worden vastgezet met kleine vleugelboutjes.

8-9 Leg het projectiedoek op het frame met de projectiezijde naar boven. Let er op dat het label “Oben-Top“ aan de bovenkant van het frame zit. Druk de drukknopen vervolgens vast, beginnende in de hoeken.

10-12 De poten worden vervolgens vastgeschroefd op het frame op de gewenste hoogte. Gebruik hiervoor de meegeleverde vleugelbouten.

Opbouw poten

1 Vouw eerst het verticale framedeel (met gaatjes) open.

2-3 De scharnieren klikken automatisch vast.

4 Bij het bevestigen van de poten door één persoon, raden wij het gebruik van de set-up support aan. Schuif de stalen vork van de set-up support op het frame, 2 supports per kant. Leg de poten op de onderste ronde boog en justeer de schroefgaten boven elkaar.(volgt de aparte handleiding voor de setup support.

5 De poten worden bevestigd met twee vleugel schroeven op het onderste gedeelte van de de poot en fixeerklemmen 6 worden gebruikt aan de bovenkant van de poot.

Doek bevestiging

1 Leg het projectiedoek op het frame zo open dat het label „OBEN-TOP“ overeenkomt met de bovenkant van het frame..

Druk de drukknopen vast op het frame, begin daarmee in één van de hoeken.

Opzetten

1 Til het projectiescherm op met één persoon op elk van de bovenste hoeken en zet hem overeind terwijl u de verticale zijdes ondersteund.
Om mechanische overbelasting, beschadiging van het scherm of poten te voorkomen bij het opzetten van grote schermen, of het hoge scherm set-up. Dient het scherm opgezet te worden met een voldoende aantal personen, of maak gebruik van een hijskraan.

2 Klap de telescopische support omhoog.

3 Draai de vleugelboutjes los.

4 Schroef de telescopische support vast met vleugelbout M8x50mm (geel).

5 Schroef vervolgens de kleine vleugelboutjes op telescopische support weer vast.

https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com